Tony’s Estafettereep nu 1 jaar in de winkel

Tony’s Estafettereep nu 1 jaar in de winkel

Hoera, er is een nieuwe estafettereep van Tony’s Chocolonely! En wat voor een: witte chocolade (28%) met citroen-maanzaad-crumble. Lekker zomers, laat de zon maar komen! Ik heb ‘m al vast geproefd en ik denk dat deze reep veel chocofans blij maakt. Zoet en romig, af en toe een zuurtje en ook nog crunchy, wie wil dat nou niet?!

Niet zo’n liefhebber van witte chocolade? Dan kun je gewoon blijven genieten van de vorige editie, die superlekkere melk-amandel-kletskop. De estafetterepen van Tony’s blijven namelijk voortaan niet 6 maanden maar een heel jaar lang verkrijgbaar.

De estafettereep wit-citroen-maanzaad-crumble is vanaf deze week verkrijgbaar bij Albert Heijn. Maar de repen van Tony’s zijn natuurlijk ook verkrijgbaar bij de Tony’s Chocolonely Superstore in Amsterdam (daar kun je dan meteen je eigen Tony’s-reep maken, compleet met gepersonaliseerde wikkel!).

Welke estafettereep vind jij de lekkerste? De nieuwe wit-citroen-maanzaad-crumble, of toch de melk-amandel-kletskop?1 gedachte over “Tony’s Estafettereep nu 1 jaar in de winkel”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.