Spicy stuff: de nieuwe limited editions van Tony’s Chocolonely

Spicy stuff: de nieuwe limited editions van Tony’s Chocolonely

Pittige tijden, bij Tony’s Chocolonely. De nieuwe limited editions zijn vandaag namelijk verschenen! Het zijn nogal opmerkelijke smaken kan ik je vertellen: Puur Chili Fudge Roze Peper, Melk Honeycomb Tijm en Wit Kurkuma Chai Kokos. Inderdaad, een mond vol. Niet alleen qua naam, maar ook qua smaakbeleving. Het zijn stuk voor stuk behoorlijk kruidig combinaties.

Gele chocolade

limited editions 2019 Tony's chocolonely

De Wit Kurkuma Chai Kokos is het opvallendst. De witte chocolade is felgeel gekleurd door de kurkuma en doet qua smaak denken aan een curryschotel. Moet je van houden. De pure chocolade met fudge, chili en roze peperkorrels is vooral geschikt voor chocoholics die blij worden van pittig. Zelf vond ik de melk met honeycomb en tijm de beste van de drie. Zoet en mild ligt nu eenmaal meer in mijn straatje. Welke limited-reep is jouw favoriet?

Maak je eigen Tony’s reep online!

Geen fan van kruidige chocoladesmaakjes? Ook dan is er goed nieuws vanuit Tony’s headquarters: de chocomachine waarmee je je eigen Tony’s reep kunt samenstellen is nu namelijk ook online te bedienen! Ik heb ‘m even voor je uitgeprobeerd, gewoon vanuit m’n luie stoel. En echt: de keuze is reuze. Mijn unieke Choc Check chocoladeblog Tony’s reep bestaat uit een laag melkchocolade en een laag pure chocolade en is gevuld met amandel en speculaas. Maar er zijn nog veel meer lekkere combinaties te bedenken. Ook de wikkel kun je helemaal aanpassen aan je eigen voorkeur. Zelf eens voor chocolatier spelen? Op de site van Tony’s kun je je helemaal uitleven.

maak je eigen Tony's reep online


2 gedachten over “Spicy stuff: de nieuwe limited editions van Tony’s Chocolonely”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.