KitKat Bites Peanut Butter Review

KitKat Bites Peanut Butter Review

Hoera, wij mochten de nieuwe KitKat Bites proberen voor een review op ons chocoladeblog! En met ‘wij’ bedoel ik in dit geval ook echt wij, want als er KitKat uit te delen valt, dan staan de jongere Choc Checkers in dit huishouden ineens vooraan. KitKat Bites zijn handige kleine reepjes, zo groot als een half ‘gewoon’ KitKat-reepje. De Peanut Butter-variant is voorzien van, jawel, pindakaasvulling. Nou kan dat twee kanten opgaan, want hoewel pinda’s en chocolade een klassieke combi zijn, vind ik pinda’s al snel overheersen (ik ben om die reden niet zo’n fan van pindarotsjes en Snickers). De smaaktest zal moeten uitwijzen of KitKat Bites Peanut Butter een succes is…

KitKat Bites Peanut Butter smaaktest

De zak KitKat Bites is goed gevuld, dat moet gezegd worden. Het zijn er veel! En hoewel de mini-reepjes er een beetje kruimelig uitzien, zijn ze allemaal nog heel – ondanks hun reis via de post. Over de smaak kan ik kort zijn: de pindakaasvulling is gelukkig subtiel aanwezig. Het gaat om een paar dunne laagjes, zodat de bekende KitKatsmaak gewoon nog de boventoon voert. De wafeltjes in de vulling zijn ook nog lekker knapperig, ondanks het laagje pindakaas. De pindavulling geeft de chocolade net dat beetje extra, ook omdat er wat zout inzit. Voor echte pindafreaks zit er misschien net te weinig pindasmaak aan, maar ik vind hem juist helemaal goed zo. Zoet, zout, crunchy, yum.

De junior Choc Checkers zijn natuurlijk helemaal fan, maar die zijn niet zo kritisch, dus of dat wat toevoegt… De KitKat Bites Peanut Butter zijn overigens verpakt in een hersluitbare ziplock-zak. In principe kun je dus ook nog wat bites bewaren tot een andere keer. Maar omdat wij voor de review natuurlijk écht goed moesten proeven, was ‘ie bij ons in één keer leeg.

Choc Check oordeel: helemaal goed!

 



Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.