De nieuwe estafettereep van Tony’s: wit kokos ananas

De nieuwe estafettereep van Tony’s: wit kokos ananas

Tony's wit kokos ananasHet is pas echt voorjaar als de nieuwe estafettereep van Tony’s Chocolonely in de winkel ligt. En vandaag is het dan zover! De nieuwe smaak past helemaal bij het zonnige weer: witte chocolade met kokos en ananas. Als je daar niet van in vakantiestemming raakt, weet ik het ook niet meer. Ook altijd fijn: het verhaal achter deze chocolade. Tony’s Chocolonely streeft naar een wereld waarin er geen kindslaven meer op de cacaoplantages werken. Ben jij al serious friends met Tony’s?

Tony estafettereep wit kokos ananasTony’s Chocolonely estafettereep 2018

Ik heb voor deze proefsessie eerst eens even mijn bikini aangetrokken en de strandhanddoek uit de kast gehaald. Zo’n mooie tropische reep verdient natuurlijk speciale aandacht! Grappig genoeg heeft de nieuwe estafettereep de kleur van mijn benen na de lange winter: behoorlijk wit. De hoogste tijd om samen buiten een beetje bij te kleuren.

Hoe smaakt Tony’s wit kokos ananas?Tony's Chocolonely estafettereep 2018

Over de smaak kan ik kort zijn: pina colada! (maar dan zonder rum). De witte chocolade is lekker romig, de kokos geeft hem een bite en de ananas zorgt voor het ultieme tropengevoel. Fijn dat deze tijdelijke Tony het komende half jaar nog in de schappen ligt. Mocht het toch weer een uitermate Hollandse (lees: tegenvallende) zomer worden, dan zorgt deze estafettereep toch nog voor een beetje vakantiesfeer.

De estafettereep van Tony’s Chocolonely is komende zes maanden verkrijgbaar bij Albert Heijn of in Tony’s chocoladewinkels in Amsterdam.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.