Chocoschaaf en kwartet: nieuwe Tony’s Chocolonely gadgets!

Chocoschaaf en kwartet: nieuwe Tony’s Chocolonely gadgets!

Ze zijn lekker bezig, bij Tony’s Chocolonely. Niet alleen kwam er deze week een nieuwe estafettereep in de winkel, Nederlands favoriete chocolademerk pakt ook nog eens uit met een paar nieuwe gadgets: een chocoschaaf en een kwartetspel. Erg leuke items die je direct op je verlanglijstje kunt zetten!

Tony’s Chocoschaafchocoschaaf Tony's Chocolonely

Wat doe jij het liefst op je bammetje? Chocola toch zeker? Vergeet hagelslag en vlokken, vanaf nu neem je een broodje Tony’s. De chocoschaaf is een soort kaasschaafje waarmee je van een reep Tony’s prachtige chocoladekrullen trekt. Uniek toch, je favoriete Tony’s reep als broodbeleg. Doe mij maar een beschuitje Donkere Melk Pretzel Toffee! Chocoschaafsel doet het trouwens ook leuk op een taartje of toet. Geen zoetekauw? (ja, die mensen bestaan ook): met de chocoschaaf kun je ook gewoon plakjes kaas afsnijden.

Tony’s Chocolonely Chocolade Kennis kwartet

Mocht je je in de vakantie nou nog gaan vervelen, dan heeft Tony’s Chocolonely daar een oplossing voor. Of eigenlijk meerdere oplossingen. Met het Chocolade Kennis Kwartet kun je namelijk verschillende spelletjes spelen. Allereerst natuurlijk kwartetten. Hartstikke leerzaam, want op de kaartjes staan allemaal chocoladefeitjes. Tony’s zou Tony’s niet zijn als ze de boel niet oneerlijk verdeeld hadden – net als in de cacao-industrie. De kwartetsetjes kunnen daarom uit drie, vier vijf of zes kaarten bestaan.

Tony's Chocolonely kwartetMag ik van jou…. een puzzel?

Maar da’s nog niet alles: het Tony’s Chocolonely kwartet is tegelijkertijd een kaartspel. Met schoppen heer-vrouw-boer en zo. Je kunt er dus ook mee patiencen, pesten, pokeren, noem maar op. Ik vind hem briljant. De achterkant van de kaarten is ook nog eens bedrukt met plaatjes die samen een puzzel vormen. Voor wie denkt, die leg ik even: succes! En stuur mij vooral een foto als ie af is, want dan heb ik meteen een voorbeeld van hoe hij moet worden.

Tony’s gadgets kopenTony's Chocololnely Chocoschaaf

Met deze superleuke gadgets wordt het Tony’s winkeltje steeds uitgebreider. Mooie aanvulling op de shirts, tassen, moleskin en boeken! Je koopt de choco gadgets in Tony’s webshop of in een van de Tony’s Chocolonely chocoladewinkels in Amsterdam. Tony’s Chocoschaaf is bovendien ook verkrijgbaar bij de Jumbo. Met je aankoop steun je natuurlijk de missie van Tony’s Chocolonely: samen maken we 100% slaafvrij de norm in chocolade. Mooie deal, toch?2 gedachten over “Chocoschaaf en kwartet: nieuwe Tony’s Chocolonely gadgets!”

  • Mijn vrouw en ik hebben de puzzel gisteravond in circa 1,5 uur gelegd. Wat hielp is dat we vrij snel doorhadden dat de puzzelstukjes, gezien vanuit hun speelkaartachterkant, allemaal in dezelfde richting moesten liggen.(Die speelkaarten hebben immers een duidelijke onder- en bovenkant.)
    Als u me uw e-mailadres geeft, stuur ik even een foto van het resultaat.
    Beste groet,
    Sjef Schoorl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.