Over Choc Check

 

Welkom op Choc Check chocoladeblog! Ik ben Danielle, en ik ben behoorlijk verslaafd aan chocolade. Met zoveel choco-ervaring én een passie voor schrijven (in het dagelijks leven ben ik tekstschrijver) moest het er een keer van komen: een chocoladeblog.

Op Choc Check chocoladeblog vind je alles over chocolade: nieuwtjes, reviews, achtergrondinformatie, shoptips, choco-evenementen en natuurlijk de beste chocoladerecepten. Lekker leesvoer voor chocoholics dus!

O, nog één dingetje: smaken verschillen. Schrijf ik dat ik iets heerlijk, matig of helemaal niks vind, dan is dat enkel en alleen mijn mening. Het zegt dus niets over het product.

Heb je vragen, opmerkingen of vind je het gewoon leuk om even hoi te zeggen? Mail via het contactformulier, of laat een reactie achter op het blog. Ik hoor graag van je!

chocolade

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save