Tony’s lookalike-repen blijven!

Tony’s lookalike-repen blijven!

Weet je nog, de Sweet Solution-actie van Tony’s Chocolonely; big-choco lookalikes, maar dan gemaakt van Tony’s eerlijkere chocolade? Nou, die repen zijn dus terug! De superpopulaire chocolate bars, die verdacht veel leken op Toblerone, Twix, Kitkat en Ferrero Rocher, krijgen een vaste plek in het assortiment. Maar dan wel met een wikkel in Tony’s huisstijl.

Boodschap kwam niet aan

Lekker nieuws voor de fans van deze smaken natuurlijk, maar eigenlijk is de achterliggende reden minder leuk. Tony’s verlengt de Sweet Solution-actie namelijk omdat de boodschap (meedoen met Tony’s missie om 100% slaafvrij de norm te maken in de chocoladewereld) bij de grote chocoladebedrijven “blijkbaar niet helemaal goed aangekomen is”.

Tony’s heeft vijf samenwerkingsprincipes opgesteld waarmee slaafvrije chocolade mogelijk wordt als alle chocolademakers deze principes toepassen. De makers van de gekopieerde repen hebben aan die oproep nog geen gehoor gegeven, en daarom besloot Tony’s om de lookalikes in een ander jasje toe te voegen aan de vaste collectie. Zo kunnen de fans “zonder schuldgevoel blijven genieten van deze wereldberoemde smaken”, aldus Tony’s.

Wat is wat?

Nu de lookalike-repen een Tony’s wikkel hebben, is het moeilijker te zien om welke big-chocovarianten het gaat. Gelukkig kun je aan de binnenkant van de wikkel zien op welke bekende chocolate bar de reep is gebaseerd. De Sweet Solution smaken al vast voor je op een rij:

  • Melk-pennywafel (gebaseerd op KitKat);
  • Melk karamel biscuit (gebaseerd op Twix);
  • Melk romige hazelnoot crunch (gebaseerd op Ferrero Rocher);
  • Melk noga (gebaseerd op Toblerone, deze versie zat al in de regenboog).

De Tony’s Sweet Solution-repen zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de vertrouwde verkooppunten, zoals Albert Heijn en de Wereldwinkel. Maar je kunt ze ook online bestellen in Tony’s chocowebshop.

Sweet solution Tony's Chocolonely


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.