Tony, Ben & Jerry are having an af-FAIR!

Tony, Ben & Jerry are having an af-FAIR!

Heb je het al gehoord? Tony’s is in love. Met Ben & Jerry! Het betreft een zakelijke love afFAIR, hoor. De verhouding kwam tot stand toen ijsmeester Ben & Jerry’s zich aansloot bij Tony’s Open Chain-project. Daardoor is de chocolade in het populaire ijs voortaan ook gemaakt van eerlijkere, traceerbare cacao. Fijn dat nog een grote naam zich verbindt aan Tony’s missie om chocolade 100% slaafvrij te maken! Ook andere chocolademerken, waaronder die van Albert Heijn (Delicata) en Aldi (Choco Changer) gebruiken Tony’s Open Chain-platform al een poosje. En je weet: hoe meer partijen, hoe meer impact!

B&J-chocoladerepen en Tony’s-ijs

Om de kersverse samenwerking te vieren, brengen beide partijen nieuwe producten uit. Ben & Jerry’s lanceert deze week een ijsvariant met stukjes karamel-zeezout (Tony’s populairste smaak). En begin volgend jaar komt Tony’s met twee repen die gebaseerd zijn op de B&J-klassiekers Chocolate Fudge Brownie en Strawberry Cheesecake. Zodra ze er zijn, zetten we ze natuurlijk in de spotlight!

Ondertussen kun je op Spotify vast genieten van een paar lovesongs die speciaal voor de gelegenheid zijn opgenomen. Enjoy!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.