Magnum Signature Chocolate

Magnum Signature Chocolate
(update: november 2019)

Magnum, het ijsje waar echte chocoholics warm voor lopen, is nu ook verkrijgbaar zonder ijs. En dat komt goed uit, want laten we eerlijk zijn: die royale, knapperige chocoladelaag is natuurlijk de enige reden waarom je zo’n Magnum uit de vriezer haalt.

Magnum Signature Chocolate review

Magnum Signature Chocolate is verkrijgbaar in wit, melk en puur. Wij zijn pure liefhebbers, dus ging de ‘Dark’ variant mee naar huis. De verpakking ziet er veelbelovend uit, met zijn gouden letters en eenvoudige maar chique uitstraling. Bij het uitpakken een kleine tegenvaller: ik had gehoopt op een dikke plak pure Magnumchocolade, maar de reep is nogal aan de dunne kant.

Aan de kwaliteit valt verder weinig op te merken. Het is de vertrouwde Magnumchocolade met die kenmerkende smaak. De toegevoegde cacaonibs geven een licht bittertje bij het kauwen; erg fijn.

Magnum zonder Magnumgevoel

En toch mis ik iets… dat speciale Magnumgevoel. Na een paar stukjes weet ik wat het probleem is: Magnum chocolade is het lekkerst in combinatie met Magnum roomijs. Dat ultraknapperige van de koude buitenlaag, het contrast tussen het ijs en de langzaam smeltende chocolade. Mét ijs is Magnum misschien wel het allerlekkerste ijsje. Zonder ijs is Magnum ‘gewoon’ een plak chocola. Volgende keer dus weer op een stokje.

Choc Check oordeel: snel terug naar het vriesvak

SaveGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.