Leonidas opent Flagshipstore in Mall of the Netherlands

Leonidas opent Flagshipstore in Mall of the Netherlands

Ben jij al in de Mall of the Netherlands geweest? Dit gloednieuwe mega-shopping centre is nog niet helemaal klaar, maar de eerste winkels zijn al geopend, waaronder… de Leonidas flagshipstore! Deze Leonidasvestiging ziet er natuurlijk tiptop uit, met een enorme vitrine vol bonbons, een barretje om aan te zitten en plenty plek voor de prachtige geschenkverpakkingen. Maar er is meer…

Chocoladefontein

De flagshipstore is met 80 vierkante meter veel groter dan de gebruikelijke Leonidas bonbonwinkel en biedt daardoor ook ruimte voor een echte ‘chocoladebeleving’. Zo staat er middenin de winkel een chocoladefontein. Ook kun je er chocolademelk drinken en worden er aardbeien gedipt in vloeibare chocolade, net zoals ze doen in de chocoladewinkels in Brussel. Lekker hoor!

Leonidas bonbons

Uiteraard vind je in de flagshipstore ook volop verse Belgische Leonidas bonbons. Je kunt het bekende gouden doosje laten vullen met jouw favoriete pralines. Nieuw in de collectie is de Manon Ruby: dé Leonidas klassieker, maar dan in een fraaie, roze versie. Ik heb ‘m geproefd, en hij is lekker fruitig en romig tegelijk. Zelf een keer naar de Leonidas flagship store om de chocoladefontein en al dat andere lekkers te bekijken? Je kunt de winkel iedere dag bezoeken in Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Leonidas flagship store

Leonidas chocoladepakketGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.