Johnny Doodle Fudge & Brownie

Johnny Doodle Fudge & Brownie
(laatste update: november 2019)

Ok√©, in het verleden was ik misschien niet laaiend enthousiast over Johnny Doodle chocolade. Zo vond ik de kardemom in ‘Cardemom & Nogat’ iets te overheersend en de Granola & Cranberry wat aan de droge kant. Maar met de Milk Chocolate Fudge & Brownie slaat Johnny wat mij betreft de spijker op zijn kop. Deze lekkere dikkerd is gewoon he-le-maal goed!

Fudge en Brownie, lekker lekker

De samenstelling van deze reep is natuurlijk niet verkeerd. Chocoholics zijn over het algemeen gek op brownies, die heerlijke kleffe vierkantjes die vaak net iets te machtig maar o zo lekker zijn. Fudge heeft diezelfde kleverige chewy structuur en is dus een prima partner-in-crime. Tel daar bij op een flinke plak melkchocolade en je hebt een gouden combi.

Johnny Doodle chocolade review

Bij Johnny Doodle zijn ze beslist niet zuinig geweest met het decoreren van deze reep. De bovenkant (of onderkant, het is maar hoe je het bekijkt) is bezaaid met dikke stukjes fudge en brownie. De fudge heeft die fijne karamelsmaak, de brownie-bits zijn poederachtig zacht. De chocoladereep zelf is dik maar niet te hard, waardoor je hem gemakkelijk in stukken snijdt of in brokken breekt.

Eigenlijk hoor je chocolade langzaam te laten smelten in je mond. Maar bij deze reep is dat vrijwel onmogelijk. Je moet wel kauwen, hij is te lekker. Daardoor is deze reep  dus ook in no-time op.

Choc Check oordeel: de beste Johnny Doodle chocolade tot nu toe

Save

SaveGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.