Dit zijn de 3 nieuwe smaken van Tony’s Chocolonely

Dit zijn de 3 nieuwe smaken van Tony’s Chocolonely

Tony’s viert een feestje. Het is namelijk precies drie jaar geleden dat het bedrijf zijn Open Chain samenwerkingsverband lanceerde. Dankzij Open Chain kunnen andere chocolademakers Tony’s 5 samenwerkingsprincipes gebruiken om cacao duurzamer en eerlijker in te kopen. Het doel: de norm in chocoladeland veranderen en zo een einde (proberen te) maken aan illegale kindslavernij op de cacaoplantages. Albert Heijn (Delicata chocolade) is al vanaf het begin partner van Open Chain. En ook discounter Aldi (Choceur Choco Changer) doet mee. Andere partners zitten over de grens: Jokolade en Vly (Duitsland). Zou mooi zijn als meer chocomerken zich aansluiten!

Om het driejarige bestaan van Open Chain te vieren, liggen er vanaf nu 3 nieuwe repen van Tony’s in de schappen bij Appie. En in hun eigen chocostore natuurlijk. De feestrepen hebben de volgende smaken:

  • Melk, amandel, karamel, noga, pretzel, zeezout
  • Wit, framboos, biscuit, discodip
  • Melk, pecan, crunch, karamel

Tuurlijk heb ik ze al geproefd. Allemaal lekker. De wit-framboos is verrassend omdat deze nou eens geen knettersuiker bevat; fijn! Maar die bomvolle reep met pretzel is hier favoriet.

Heb jij ze al geproefd?Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.