De beste bean to bar-chocolade webshops

De beste bean to bar-chocolade webshops

Online chocolade kopen; tegenwoordig kan het overal. Iedere chocolatier, patissier, supermarkt of delicatessenzaak heeft zijn eigen webshop waar je met een paar muisklikken chocoladerepen of bonbons bestelt. Maar wat als je iets anders wil? Een superlekkere en extra eerlijke bean to bar-chocoladereep van een bijzonder merk? Dan zijn er maar een paar chocoladewebshops waar je terecht kunt. We zetten de beste bean to bar-chocolade webshops op een rij.

Chocoladeverkopers

Dat chocoladeverkopers Paul en Emma veel verstand hebben van chocolade, blijkt uit de uitgebreide achtergrondinformatie die op de site staat. De kracht van Chocoladeverkopers is echter het assortiment: honderden verschillende bean to bar-chocoladerepen kun je hier bestellen, van zo’n 50 verschillende merken! Gelukkig is er een handige keuzehulp in het menu opgenomen…

Extra leuk: het chocolade-abonnement en de kant-en-klare chocoladepakketten. Deze worden samengesteld door Paul en Emma. Handig als je (nog) niet zo goed weet wat je lekker vindt, of als je last hebt van keuzestress. En wil je meer weten over de chocolade? Dan kun je ze altijd even mailen om advies. Supersympathieke online choco-ondernemers!

Ga hier naar de webwinkel van de Chocoladeverkopers.

The Chocolate Shop

Raymond Soerodikromo en Sanna van der Geld verkopen bijzondere, exclusieve bean to bar-chocolade aan huis, in Den Haag. Niet in de buurt? Dan biedt het online winkelwagentje uitkomst. Het aanbod is groot, met bean to bar-chocolades uit alle landen van de wereld. Vegan repen en chocoladepakketten zijn er ook. Ray en Sanna zijn allebei gepassioneerde chocoholics. Ze organiseren regelmatig workshops, foodpairings en andere leuke evenementen, zoals ‘Tram du Chocolat’, een chocoladeproeverij in een historische tram die door de Haagse binnenstad rijdt. Die zijn snel uitverkocht, dus houd hun website en sociale mediakanalen in de gaten.

Extra leuk: Sanna en Ray zijn gecertificeerd chocoladesommeliers en jureren regelmatig bij internationale chocoladewedstrijden. Deze chocowinkeliers weten wat lekker is. Vraag ze dus gerust om advies!

Ga hier naar de webwinkel van The Chocolate Shop

Craft Chocolate Shop

Esther Heshof is de eigenaresse van Craft Chocolate Shop, een (Engelstalige) webshop voor bean to bar-chocolade met een fijn assortiment. Het zijn allemaal topmerken die je bij deze online chocoladewinkel kunt bestellen. Logisch, want Esther weet wat lekker is; ze is gecertificeerd chocoladeproever! Ook leuk: de giftboxes. Deze ideale cadeautjes kun je in verschillende formaten bestellen.

Check hier welke bean to bar-chocolades online bij de Craft Chocolate Shop verkrijgbaar zijn.

De Chocolade Meisjes

Ook de Chocolade Meisjes Marianne en Rebecca zijn gecertificeerde chocoladeproevers. Hun passie voor eerlijke chocolade van topkwaliteit delen ze door uitsluitend bean to bar-chocolade aan te bieden in hun choco-webshop. Daarnaast organiseren de dames allerlei leuke evenementen, zoals chocoladeproeverijen, -workshops en -wandelingen. Op hun website staan ook nog eens informatieve blogartikelen over bean to bar-chocolademakers, aangevuld met recepten en andere leuke choco-artikelen.

Bekijk hier de bean to bar-chocoladewinkel van de Chocolade Meisjes.

Van Roselen

Van Roselen is een bekende Amsterdamse chocoladewinkel. In hun webshop vind je een mooi aanbod aan bean to bar-chocolades van zo’n 12 merken uit binnen- en buitenland. Daarnaast verkoop deze online chocoladewinkel bonbons die ze zelf maken. Maar ben je een keer in Amsterdam, dan is een bezoekje aan de winkel zelf ook een aanrader.

Check hier het bean to bar-assortiment van Van Roselen

Cacao & Spice

Ook gevestigd in Amsterdam: de legendarische bean to bar-chocoladewinkel Cacao & Spice. Wie liever vanuit huis bestelt, kan terecht in de webshop. Het assortiment is niet te sorteren op merk, dat maakt het iets lastiger om te zoeken. Maar laat dat je niet weerhouden, want er is ook hier veel lekkers te krijgen!

Bezoek hier de bean to bar-chocowebshop van Cacao&Spice

Bean to bar-nieuwsbrieven

Zo, voorlopig kun je vooruit met het aanvullen van je bean to bar-chocolade stash! Nog een laatste tip: bij de meeste bean to bar-chocoladewebshops kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aanbiedingen. Altijd fijn!

Wat zijn jouw ervaringen met het online bestellen van bean to bar-chocolade?

online chocolade bestellen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.