Top chocoshop: Phyllies Chocolat in Nunspeet

Top chocoshop: Phyllies Chocolat in Nunspeet

Woon jij in (de omgeving van) Nunspeet? Dan bof je, want daar zit dus een fantastische chocoladewinkel! Phyllies Chocolat heet het, en je vindt er een grote collectie zelfgemaakt bonbons, maar ook brownies, chocoladetaart, cannoli (Italiaanse koekrolletje gevuld met crème), chocolade-amandelen, choco-spekken en nog veel meer lekkers.

Bean to bar en suikervrije chocolade

Wat dit winkeltje extra leuk maakt is de tafel vol met producten van het Italiaanse chocolademerk Venchi (die met de rode wikkel is mijn favoriet!) en de plank met bean to bar-repen van de Nederlandse Chocolatemakers (maak mij gerust ’s nachts wakker voor de 80% puur). Chocolade connaisseurs kunnen hier dus hun hart ophalen! Dat geldt ook voor mensen die geen suiker of gluten willen/mogen eten: Phyllies heeft ook suikervrije Venchi bonbons met zoetstof. Venchi chocolade is overigens altijd glutenvrij.

Chocoladewinkel op de Veluwe

Even een kopje koffie of warme chocolademelk drinken kan ook bij Phyllies Chocolat, buiten op het gezellige terras. Verder kun je hier terecht voor prachtige chocolade-cadeaus. Denk aan gereedschap van chocolade en choco-pumps. Bijzonder: de fraaie brocante chocoladeroosjes, bijna te mooi om op te eten!

Eigenaresse Phyllis begon tweeënhalf jaar geleden met haar eigen chocoladewinkel en is supertrots op Phyllies Chocolat. Terecht, want het is een heerlijke winkel in een prachtige omgeving (de Veluwe). Aanrader dus, ook als je wat verder weg woont! Overigens heeft Phyllies ook een webwinkel, dus online bestellen is een goede tweede optie.

Phyllies Chocolate, Dorpsstraat 6, Nunspeet

Phyllies Chocolat Nunspeet


2 gedachten over “Top chocoshop: Phyllies Chocolat in Nunspeet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.