Tony’s unlimiteds: maak je eigen Tony’s Chocolonely reep

Tony’s unlimiteds: maak je eigen Tony’s Chocolonely reep

Tony's unlimitedsHoe vinden jullie mijn Tony’s reep met puur, melk, noga, amandelen en hazelnoot? Zelf gemaakt in de nieuwe chocomachine van Tony’s Chocolonely! Die staat in Tony’s Super Store in Amsterdam en vanaf vandaag kun jij daar ook je eigen Tony’s reep ontwikkelen. Bereid je voor op keuzestress, want er zijn meer dan duizend verschillende smaakcombinaties mogelijk! De opties zijn zeg maar unlimited.

Tony’s Unlimiteds Chocomachine

Het werkt als volgt: op het scherm verschijnt het stappenplan. Eerst kies je de basischocolade. Wil je puur, melk of wit? Je reep bestaat uit een onderlaag en een bovenlaag, dus kunt er ook voor kiezen om 2 kleuren te nemen, bijvoorbeeld melk en wit of puur met melk. Door met de vulling. Daarbij valt meer te kiezen: er zijn zo’n 20 ingrediënten waarvan je er drie mag selecteren! Roze muisjes, koffie en knettersuiker? Prima. Karamel met speculaas en discodip? Wat jij wil!

 

Personaliseer je eigen Tony’s wikkelTony's chocomachine

Maar dan ben je er nog niet, want je eigen Tony’s Unlimiteds reep moet natuurlijk ook nog worden ingepakt. De wikkel mag je helemaal zelf samenstellen qua kleur. Op de zijkant kun je ook nog eens je eigen naam (of andere korte tekst) laten drukken. Nou ja! Vervolgens rond je je bestelling af en wordt je reep direct gemaakt. Je staat erbij en kijkt ernaar, want de chocolademachine staat achter een grote glazen wand. Erg leuk om te zien!

Wel eerlijk delen!

Het duurt zo’n 45 minuten voordat je reep klaar is. Je krijgt dan een sms’je of mailtje, dus wil je tussendoor even de stad in dan kan dat. Goed om te weten: je krijgt je Tony’s Unlimiteds reep in twee stukken. Hiermee benadrukken ze bij Tony’s nog maar eens hoe belangrijk het is om eerlijk te delen. Ook in de cacao-industrie. Tony’s Chocolonely streeft naar een cacaowereld zonder slavernij en kinderarbeid, en dat willen we natuurlijk allemaal. Door je zelfgemaakte Tony’s Unlimiteds reep te delen met een ander, draag jij die boodschap ook uit. Hoe mooi is dat!?

Weet jij al welke smaakcombinatie je in je eigen Tony’s Unlimiteds reep stopt? De chocomachine is vanaf 10 november geopend in Tony’s Super Store onder de Beurs van Berlage (kleine deurtje aan de zijkant links) in Amsterdam.Maak je eigen Tony's

 

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.