Tony’s Chocolonely opent Super Store in Amsterdam

Tony’s Chocolonely opent Super Store in Amsterdam

Tony's Super StoreHoera, Tony’s Chocolonely opende vandaag een tweede chocoladewinkel in Amsterdam! En op een wel hele symbolische locatie: onder de Beurs van Berlage. Zo’n honderd jaar geleden werd er op deze plek cacao verhandeld. Nu wordt er chocolade verkocht, en is het cirkeltje rond. Tony’s had al een bescheiden winkeltje, in het hoofdkantoor op het terrein van de Westergasfabriek. Met de opening van de Tony’s Chocolonely Super Store in hartje centrum gaat een droom in vervulling. Door de centrale ligging en ruimere openingstijden is Tony’s Store veel beter bereikbaar voor het publiek.

Tony's chocoladewinkel AmsterdamMaak je eigen Tony’s-reep

Fans van Tony’s kunnen in de nieuwe Super Store hun hart ophalen. Natuurlijk staat ook in deze winkel de bekende Super-chocomaat; een muur vol Tony’s repen in alle smaken. Maar dat is nog niet alles: binnenkort kun je hier gewoon je eigen Tony’s-Reep maken! Naast chocolade vind je hier nog veel meer leuke Tony’s spulletjes zoals T-shirts, opschrijfboekjes, cadeausets en boeken. En wil je meer weten over hoe Tony’s chocolade gemaakt wordt? Kijk dan even bij de interactieve muur waarop je alle info krijgt voorgeschoteld.

Word serieuze vrienden met TonyTony's super store Amsterdam

Natuurlijk is er ook aandacht voor serieuze zaken. Bij Tony’s Chocolonely draait het allemaal om één doel: een wereld waarin er geen (kind)slaven meer werkzaam zijn op de cacaoplantages. In een deel van de winkel zal straks een kleinere versie van de expositie ‘Bitter Chocolate Stories‘ te zien zijn; een indringende reportage over voormalige kindslaven. Wil je Tony’s steunen in de strijd tegen slavernij op de cacaoplantages, dan kan je je aanmelden als ‘Serieuze vriend’. Je kunt dan meteen in de speciale Tony’s fotocabine een paar geinige pasfoto’s laten maken. De ene neem je mee naar huis, de andere komt op de Wall of Serious Friends.

Shoppen bij Tony’s Chocolonely Super Store

Tony's Chocolonely winkel AmsterdamGenoeg te proeven en te beleven dus, in deze superchocoladewinkel. De Tony’s Chocolonely Super Store vind je op de Oudebrugsteeg 15 in Amsterdam (de ingang zit aan de linkerzijkant van de Beurs van Berlage), vlakbij het centraal station. Je kunt er lekker lang shoppen, want de winkel is dagelijks geopend van 10.00 tot 21.00 uur.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.