Paaseitjes van Leonidas

Paaseitjes van Leonidas

Leonidas paaseitjesJe zou het misschien niet zeggen nu het buiten zo ijs- en ijskoud is, maar het voorjaar komt eraan! Hoe ik dat weet? Omdat de postbode net geheel onverwacht een lekker cadeautje afleverde bij Choc Check: paaseitjes en lentebonbons van Leonidas! Ja, dan wordt het toch een beetje warm van binnen, want Leonidas is een van mijn favoriete chocolademerken. En dan al die kleurtjes…. instant happiness. Thanks, Leonidas, precies wat ik nodig had om uit mijn winterdipje te komen!

paasei Manon LeonidasLeonidas paaseitjes in nieuwe smaak

Leonidas paaseitjes zijn er natuurlijk ieder jaar, maar nu is er een nieuwe smaak: Manon. Dit eitje in de champagnekleurige wikkel is vernoemd naar de gelijknamige Leonidas-bonbon die je ongetwijfeld kent: witte Belgische chocolade met een vulling van koffiebotercrème en praliné. Ik heb ‘m natuurlijk direct geproefd, en hij is heerlijk! Romig, zacht en zoet met een fijne mokkasmaak. Prima toevoeging aan het assortiment. Van de selectie melkchocoladepaaseitjes is de ‘praline met koekjes’ (goudgele wikkel) mijn favoriet, en bij de donkere paaseitjes die met frambozenvulling (rode wikkel). Maar smaken verschillen, dus laat gerust even weten welke paaseitjes van Leonidas jij het lekkerst vindt.

Mega-paasei van Leonidas winnen

Wist je trouwens al dat je bij de Leonidaswinkel een reuzenpaasei van 8 kilo kunt winnen? Daar kom je de paasdagen wel mee door! Ga snel langs een van de vele vestigingen voor meer informatie. De adressen kun je vinden op de website van Leonidas. De trekking is al op 26 maart, dus toch maar even de kou in…1 thought on “Paaseitjes van Leonidas”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.