Greetz chocolade bezorgservice

Greetz chocolade bezorgservice

Je zult maar twee keer geopereerd moeten worden in acht maanden tijd. En dan ook nog lang moeten revalideren! Dat overkwam mijn lieve nichtje Eva, die nog altijd op krukken strompelt en daardoor aan huis gekluisterd is. Hoe vrolijk je zo’n pechvogel op? Juist: met chocolade. Véél chocolade! Greetz logoDus toen Greetz mij vroeg of ik voor het Choc Check-blog hun nieuwe chocoladebezorgservice eens wilde uitproberen, kwam dat goed uit. Eva is namelijk net zo gek op chocolade als ik.

Chocolade, bonbons en taart!

Eerlijk gezegd kende ik Greetz alleen van de online kaartjes. Sinds kort kun je via hun site dus ook chocolade laten bezorgen. Ik was even bang dat je alleen kon kiezen uit een paar afgezaagd doosje standaard-chocolaatjes. Greetz heeft echter een zeer uitgebreid chocopakket op de site staan met een aantal topmerken, waaronder Tony’s Chocolonely, Leonidas bonbons en Lindt chocolade. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit diverse chocoladetaarten, yummm….!

Greetz chocolade bezorgservice review

Na lang wikken en wegen, koos ik voor een groot chocoladehart met luxe noten van Australian. Die kan ook bezorgd worden als ze toevallig net naar de fysiotherapeut is (past door de brievenbus) en de chocolade is van goede kwaliteit. De tekst op de verpakking is heel simpel aan te passen, en dat maakt de verrassing natuurlijk nog leuker. Je kunt bij dit product twee korte regels vullen met een persoonlijke boodschap. De standaardtekst voor dit hart is ‘gefeliciteerd’, dat heb ik dus maar even aangepast naar ‘beterschap’. Als extra optie kun je er ook nog een mooie verpakking en een kaartje bijdoen. Altijd leuk!

Het chocoladehart-onder-de-riem werd de volgende dag netjes bezorgd door de post. Je kunt op de site ook kiezen voor bezorging op dezelfde dag, maar daar betaal je dan wel (veel) meer voor. Ik kreeg direct een appje, van een blij verraste chocolade-fan. Compleet met foto van het hart (ziet er superlekker uit!) en heel veel smiley’s. Mission accomplished – dank jullie wel, Greetz!

Save2 thoughts on “Greetz chocolade bezorgservice”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.