Over Choc Check

Over Choc Check Hi! Ik ben Danielle, en ik ben zwaar verslaafd aan chocolade. Als ik geen teksten schrijf voor de klanten van mijn tekstbureau SchrijfExpress, kun je me vinden bij het chocoladeschap in de supermarkt, delicatessenzaak, biologische winkel, ja, desnoods het tankstation. Met zoveel choco-ervaring én een passie voor schrijven moest het er een keer van komen: een chocoladeblog. Choc Check is the best of both worlds. Beter kan niet.

Op Choc Check chocoladeblog vind je alles over chocolade: nieuwtjes, reviews, achtergrondinformatie, shoptips, choco-evenementen en natuurlijk de beste chocoladerecepten. Lekker leesvoer voor chocoholics dus!

O, nog één dingetje: smaken verschillen. Schrijf ik dat ik iets heerlijk, matig of helemaal niks vind, dan is dat enkel en alleen mijn mening. Het zegt dus niets over het product.

Heb je vragen, opmerkingen of vind je het gewoon leuk om even hoi te zeggen? Mail via het contactformulier, of laat een reactie achter op het blog. Ik hoor graag van je!

 

Choc Check puur zakelijk

Ik blijf graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op chocoladegebied. Heb je een nieuw chocoladeproduct, organiseer je een chocolade-evenement of is er ander nieuws dat chocoholics niet mogen missen, laat het dan vooral weten! Ik kan daar dan eventueel aandacht aan besteden op het chocoladeblog.

Wil je samenwerken met Choc Check, bijvoorbeeld in de vorm van een advertorial, review, winactie of advertentie, dan vind ik dat natuurlijk hartstikke leuk. Ik schrijf wel altijd eerlijk wat ik van een product vind, en in de tekst zet ik er dan bij dat het om een samenwerking gaat, zodat hier nooit verwarring over kan ontstaan.

Voor vragen, nieuwtjes of voorstellen stuur je het best even een mailtje via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Choc Check chocoladeblog is onderdeel van mijn tekstbureau SchrijfExpress, dat ingeschreven staat bij de Kamer van Koophandel (59121580).

chocolade

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save