Over Choc Check

Choc Check is mijn droomproject, want ik (Danielle van Schaik) ben een Choc Chick pur sang. Als ik geen teksten schrijf voor de klanten van mijn tekstbureau SchrijfExpress, ben ik te vinden bij het chocoladeschap in de supermarkt, delicatessenzaak, biologische winkel, ja, desnoods het tankstation. Of bij die chocolatier waar ze die zalige handgemaakte bonbons verkopen… Met zoveel choco-ervaring én een passie voor schrijven moest het er een keer van komen: een chocoladeblog. Choc Check is the best of both worlds. Beter kan niet.Danielle

Voor de duidelijkheid: Choc Check verkoopt geen chocolade, ik schrijf er alleen reviews, artikelen en nieuwsberichten over. Op het Choc Check chocoladeblog lees je dus alles over chocolade.

Smaken verschillen. Schrijf ik dat ik iets heerlijk, matig of helemaal niks vind, dan is dat enkel en alleen mijn mening. Het zegt dus niets over het product.

Soms krijg ik chocolade opgestuurd, met de vraag er een review over te schrijven. Dat doe ik natuurlijk graag, maar mijn oordeel wordt hier niet door beïnvloed. Ik schrijf dus ook in dat geval eerlijk wat ik van het product vind. In de tekst zet ik er dan bij dat de chocolade mij is aangeboden, zodat hier nooit verwarring over kan ontstaan.

Wil je samenwerken met Choc-Check, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je teksten of foto’s van deze site gebruiken, vraag dan even toestemming.

chocolade

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save