Over Choc Check

Choc Check is het droomproject van Danielle van Schaik, Choc Chick pur sang. Als ze geen teksten schrijft voor de klanten van haar tekstbureau SchrijfExpress, is ze te vinden bij het chocoladeschap in de supermarkt, biologische winkel, ja, desnoods het tankstation. Of bij die chocolatier waar ze die zalige handgemaakte bonbons verkopen… Met zoveel choco-ervaring én een passie voor schrijven moest het er een keer van komen: een chocolade-blog. Choc Check is the best of both worlds. Beter kan niet.

Danielle proeft natuurlijk niet alle chocolade voor de reviews in haar uppie. Ze wordt bij deze zware taak ondersteund door een klein team van deskundige en ervaren vrijwillligers.

Voor de duidelijkheid: Choc Check verkoopt geen chocolade, we schrijven er alleen reviews, artikelen en nieuwsberichten over. Op het Choc Check chocolade-blog lees je dus alles over chocolade.

Smaken verschillen. Schrijven wij dat we iets heerlijk, matig of helemaal niks vinden, dan is dat enkel en alleen onze mening. Het zegt dus niets over het product.

Soms krijgen we chocolade opgestuurd, met de vraag er een review over te schrijven. Dat doen we natuurlijk graag, maar ons oordeel wordt hier niet door beïnvloed. We schrijven dus ook in dat geval eerlijk wat van het product vinden. In de tekst zetten we er dan bij dat de chocolade ons is aangeboden, zodat hier nooit verwarring over kan ontstaan.

Wil je samenwerken met Choc-Check, stuur dan even een mailtje via het contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Wil je onze teksten of foto’s gebruiken, vraag dan even toestemming.

Save

Save

Save

Save

Save