Winactie: wie genomineerd is, trakteert!

Winactie: wie genomineerd is, trakteert!

Hoera, Choc Check chocoladeblog is genomineerd voor de Foodblog Awards 2018! Dat vieren we natuurlijk met een winactie. Ik heb een heerlijk chocoladepakketje voor je samengesteld: een paar geweldige chocoladerepen van mijn favoriete notenwinkel C’est Bon XL. De winnaar krijgt drie repen in de smaken melk, puur en ruby. Ze zijn huisgemaakt en ook nog eens belegd met noten en gedroogd fruit, dus dat wordt smullen!

Foodblog Awards 2018foodblog awards 2018 logo

De Foodblog Awards worden ieder jaar uitgereikt aan de beste foodbloggers van Nederland. Er zijn verschillende categorieën. Choc Check is genomineerd in de rubriek ‘Beste Special Interest Foodblog’. Er zijn veel concurrenten met prachtige blogs. Maar er gaat er maar één over chocolade, en dat is natuurlijk Choc Check! De 5 foodblogs met de meeste stemmen maken kans op de award. Help jij Choc Check chocoladeblog naar de volgende ronde? Stemmen kan via deze link naar Foodblog Awards 2018. Al vast bedankt!

Win een chocoladepakket van C’est Bon!winactie foodblog awards C'est Bon

Wie genomineerd is, die trakteert. Wil jij kans maken op deze fijne chocolade van C’est Bon? Vertel dan in een reactie waarom jij vindt dat Choc Check deze Foodblog Award verdient. Dat mag op het blog, maar natuurlijk ook op Facebook. Tag gerust een andere chocoholic! O, en eh… ik zou het natuurlijk ook heel fijn vinden als je stemt op je favoriete chocoladeblog. Wie weet vallen we dan allebei in de prijzen… 😉

Doe mee met de Choc Check winactie

De chocoladerepen van C’est Bon zijn superlekker! Doe mee met de Choc Check winactie en wie weet ontvang jij binnenkort dit geweldige pakketje. Uit alle reacties trek ik (ja, met blinddoek voor!) één geluksvogel. De winnaar  wordt op zondag 16 september bekend gemaakt. Je hebt dus ruim een week de tijd om te reageren!

UPDATE 16 september 2018: de winactie is inmiddels gesloten, je kunt niet meer meedoen.

 22 thoughts on “Winactie: wie genomineerd is, trakteert!”

 • Ik heb op je gestemd! Om de simpele reden dat het fantastisch is dat er een blog is geheel gericht op chocolade. Er is geen andere special interest food blog die daaraan kan tippen!

 • Wat ziet die C’est Bon chocolade er lekker uit. Ik heb al veel chocolade geproefd, maar deze nog nooit.
  Het lijkt mij erg leuk om deze te mogen ontvangen en natuurlijk dat jij de award ontvangt!
  Je manier van schrijven is heel fijn, net als of ik mij zelf hoor praten. Of dat ik met jou mee ben geweest op chocolade avontuur.
  Blijf zo door gaan dat spreek mij juist zo aan in tegenstelling tot andere blogs.

 • Waarom jouw site het leukste is..
  Omdat ik er door jou achter ben gekomen wat voor lekkers ik allemaal kan maken met chocolade.
  En ik nu de helft van mijn tijd door breng in de keuken om de recepten te proberen, zo leuk!
  Naast de recepten zijn de andere artikelen natuurlijk ook erg leuk om te lezen.
  Je hebt alles netjes onder verdeelt in kopjes, zodat het makkelijk terug te vinden is.

 • Wat leuk dat je dit met een van je volgers wil delen! Zo’n lief gebaar zegt al genoeg over jou toch!
  Ik vind het knap hoe je elke keer maar weer een leuk artikel over chocolade in elkaar weet te zetten.
  Het blijft leuk om te lezen en ik kijk altijd vol smart uit tot je weer wat nieuws hebt gepost.
  Heel veel succes met het binnen slepen van de award!

 • Jouw site is speciaal en verdient daarom een Award! Vooral de choc spots zijn erg leuk om te lezen. Je bezoekt verschillende plekken die te maken hebben met chocolade en deelt dat dan met ons als volgers. Niet alleen schrijf je erg boeiend, ook de foto’s zijn erg leuk om te bekijken! Respect hoe je dat doet!

 • Allebei in de prijzen vallen daar ga ik voor! Wat een heerlijke site heb je, net zo fijn als chocolade! En ook zo verslavend! Ik kan uren rond kijken op je site. Overzichtelijk, inspirerend en interessant!

 • Volgens mij steken jullie heel wat tijd en aandachtig in de artikelen. De hebben echt inhoud en zijn leuk om te lezen. Ik gebruik altijd het kopje choc spot als ik in een andere provincent ben om te kijken waar ik ook alweer het beste heen kon gaan voor de lekkerste chocolade, zo handig!

 • Jullie verdienen de award, omdat jullie alles wat maar met chocolade te maken heeft voor ons checken en met ons delen. Verschillende plaatsen waar je lekkere chocolade kan scoren, reviews, zodat wij weten wat lekker is om te proberen en ga zo maar door. Kortom jullie naam zegt het al choccheck!

 • Ik snap wel dat jullie genomineerd zijn! De artikelen zijn leuk om te lezen, jullie hebben een fijne manier van schrijven! En dan die heerlijke recepten om na te maken. Sinds ik jullie site heb ontdekt ben ik een groot fan. Voor mij zijn jullie al winnaars! Ga zo door!

 • Ik snap wel dat jullie genomineerd zijn! De artikelen zijn erg leuk om te lezen, een fijne manier van schrijven hebben jullie! Niet alleen leuke artikelen, maar ook nog heerlijke recepten om na te maken. Sinds ik jullie heb ontdekt ben ik groot fan. Ga zo door dus! Wat mij betreft zijn jullie al winnaars!

 • Super leuke chocolade blog , hier vind je echt alle info over chocolade, een geweldige blog voor chocolade liefhebbers. Verrukkelijke recepten met chocolade , mmm .Gestemd, veel succes ! Groetjes, Eva

 • Wiehoeeeee wat een toffe winactie! Dit arme Rotterdamse studentje was laatst in Zeist en is verliefd geworden op de zaak van C’est Bon XL. Wat zag het er heerlijk en gezellig uit. Helaas liet mijn portemonnee het niet toe om wat te kopen, dus ik hoop dat dit arme studentje binnenkort deze super lekkere repen tijdens het studeren kan opsmullen (in plaats van de AH basic repen..). Ik gun je natuurlijk mijn stem: zo gezegd, zo gedaan! Ga zo door en geniet! Duimen!!

 • Wauw wauw Wauwie van deze heerlijke verwennerij wordt ik zeker heel blij zou heel graag een heerlijk chocolade pakket willen winnen wie wil dat nou niet 🙂 #Pureverwennerij chocolade is life voor mij💞 uiteraard heb ik gestemd doe graag mee nu maar heel hard hopen dat er veel geluk mijn kant op mag komen want als ik deze heerlijke prijs zou mogen winnen dan raak ik van blijdschap helemaal buiten zinnen en kan het smullen beginnen 🍀💕🍀 fijne zondag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.