Win tickets voor Tony’s FAIR!

Win tickets voor Tony’s FAIR!
update 18/11: deze winactie is gesloten, de winnaars hebben inmiddels bericht gehad.

Zin in een Serious Chocolate Party? Komende week staat Tony’s FAIR weer op de agenda, het leukste chocofeest van het jaar! Daar wil jij toch ook bijzijn? Het belooft, net als vorig jaar, weer een geweldige avond te worden met inspirerende sprekers. Choreografe Sherrie Silver bijvoorbeeld, YouTuber Ikenna Azuike (What’s Up Africa) en Hilary Jones van Lush.

Tim Hofman is er ook, en Akwasi! En natuurlijk hoor je van CEO Henk Jan Beltman de laatste nieuwtjes: hoe staat het met de jaarcijfers en Tony’s missie ‘Samen Maken We Chocolade 100% Slaafvrij’? En o ja… zijn ze al begonnen met de bouw van Tony’s Chocoladefabriek?

Verder zijn er natuurlijk de hilarische games (choco-happen!), de Choco Superstore, foodtrucks, héél veel live muziek en kun je een ritje maken in Tony’s reuzenrad. Had ik al gezegd dat er lekker veel chocolade te snoepen valt? Het volledige programma van de FAIR vind je natuurlijk op de site van Tony’s Chocolonely.

Winactie Tony’s FAIR 2019

Tony’s FAIR 2019 staat gepland voor aanstaande donderdag 21 november. Locatie: De Gashouder in Amsterdam, de deuren openen om 16:00 uur. Heb je nog geen kaarten? Bof jij even: ik mag 2×2 tickets voor Tony’s FAIR weggeven! Wil je kans maken op deze topprijs? Laat in je reactie dan even weten met wie jij naar deze serious feestavond gaat. Winnaars krijgen maandag al bericht, dus hurry!

#TonysMakeSomeNoise14 thoughts on “Win tickets voor Tony’s FAIR!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.