WIN de nieuwe weggeefrepen van Tony’s Chocolonely! (verlopen)

WIN de nieuwe weggeefrepen van Tony’s Chocolonely! (verlopen)

Misschien heb je ze al gezien in de winkel: de nieuwe repen van Tony’s Chocolonely. Nee, geen nieuwe smaken, maar wel andere wikkels. Het gaat namelijk om weggeefrepen; bekende Tony’s klassiekers in een speciale gift wrap met leuke teksten. ‘Zeg ’t met een reep’, heet de collectie en er zijn vijf varianten:

 • “Voor de zomaar” (puur 70%)
 • “Komt goed” (melk hazelnoot)
 • “Blij met jou” (melk noga)
 • “Hieperdepieper” (melk karamel zeezout)
 • “Je wordt bedankt” (melk 32%)

Superleuk om cadeau te doen. Namens jezelf, namens de Sint, namens de Kerstman, namens wie dan ook! Op de achterkant van de wikkel is speciaal ruimte vrijgelaten om je persoonlijke boodschap toe te voegen voor de lucky ontvanger.

Reep met een boodschap

Naast jouw persoonlijke bericht, vindt de ontvanger nog een belangrijke boodschap in de reep. Aan de binnenkant van de wikkel staat namelijk informatie over de impact die de reep maakt in de strijd tegen kinderarbeid en slavernij in de chocoladewereld. Met dit cadeau verspreid je dus ook het motto van Tony’s Chocolonely: “Samen maken we 100% slaafvrij de norm in chocolade”. Goed bezig!

Winactie Tony’s Chocolonely repen

Anyways, aangezien de repen bedoeld zijn om weg te geven, ga ik ze dus… weggeven! Wil jij kans maken op dit belachelijk grote (en lekkere) chocoladepakket van Tony’s, doe dan vooral mee met de winactie. Mocht je het pakket winnen, dan geef jij de weggeefrepen natuurlijk ook weer weg. Toch? (Oké, ik  zou het natuurlijk ook begrijpen als je er eentje voor jezelf houdt…)

Welke reep ga jij in ieder geval weggeven en aan wie? Vermeld dit in je reactie op Facebook, Instagram (@choccheck) of op de website. Tag Tony’s anders ook even in je bericht (is niet verplicht, maar vinden ze vast leuk).

De winactie loopt tot en met dinsdag 24 november, reacties die na sluitingstijd (17:00 uur) binnenkomen, doen niet meer mee aan de trekking.

Succes!

(update 24/11: Bedankt allemaal voor de leuke reacties! De winactie is afgelopen, de winnaar heeft inmiddels bericht gehad. Graag tot een volgende keer!)


12 thoughts on “WIN de nieuwe weggeefrepen van Tony’s Chocolonely! (verlopen)”

 • Ik geef zoiezo een reep aan mijn 13 jarige dochter.Die haar best heeft gedaan met de toetsweek.Om en om online les valt ook niet mee deze tijd.
  En verder nog 1 aan mijn moeder die veel binnen zit met Corona.

 • Vaders zoals mijn lieve vader zijn kostbaar, hij is namelijk onvervangbaar. Ik heb een vader met hart én handen, een vader die blust ‘al mijn branden’. Mijn vader lost alle klusjes probleemloos op, wat mij betreft zie ik dat graag terug in een krantenkop. Zijn creativiteit en handigheid bespaart mij veel geld, daarom vind ik hem echt een held. Voor een goed gesprek en wijze raad kan ik altijd bij hem terecht, hij biedt een luisterend oor en is oprecht. Ik wil hem graag laten blijken dat ik dankbaar ben voor wat hij voor mij doet en hoe hij mij liefdevol heeft opgevoed. Hij gunt een ander veel en staat altijd voor anderen klaar, dat vind ik als dochter een prachtig gebaar. Hij werkt ontzettend veel en hard, hij is grappig en heeft een hartverwarmend hart. Ik hoop dat ik hem de verrukkelijke reep ”blij met jou” mag gaan geven, want hij is een van de allerliefste in mijn leven!

  • Wat een leuke actie! Ik waag graag een kansje, het lijkt me leuk om een reep aan mijn lieve moeder te geven, die deze periode het heel zwaar heeft, maar ook aan mijn zusje en mijn vriendje, eentje zou ik natuurlijk voor mezelf houden, want ja, iedereen kan altijd chocolade gebruiken! 🤞🏼❤️

 • Wij wonen met ons gezin tijdelijk bij mijn moeder in huis zodat ze ons kan ondersteunen tijdens mijn behandelingen.
  We zitten in quarantaine omdat dat veiliger is voor mij ivm de chemokuren die ik krijg. En de allerliefste buren daar staan altijd voor ons klaar. De een gaat naar de bakker, de ander doet boodschappen en weer iemand anders bezorgt het lekkerste eten. Daarom zou ik de repen willen uitdelen in de straat.
  Op #13 woont mijn moeder, en ze is jarig op sinterklaasavond. Zij krijgt de Hieperdepieper-reep.
  Op #15 wonen de liefste buren die altijd boodschappen doen, zij krijgen de Je wordt bedankt-reep.
  Op #11 woont het liefste gezin, zij krijgen de Voor de zomaar-reep omdat ze ons ook vaak verrassen met wat (zelfgemaakt) lekkers.
  Op #6 woont Sabine die ons vaak eten van ons favoriete restaurant komt bezorgen, zij krijgt de Blij met jou-reep
  En wij wonen tijdelijk ook op #13 en zouden zelf de Komt goed-reep kunnen gebruiken.

 • Zo lief dat jullie dit doen ik zou hem zeker aan ma geven v 96 jaar die in het verpleeghuis woont ze zou er heel blij mee zijn en dan liefst melkchocolade hazelnoot maar de mede bewoners krijgen ook een stukje hoor

 • Ik zou graag de “Komt goed” (melk hazelnoot) reep geven aan mijn vriendin Kim, net moeder geworden en helaas positief getest op corona. Ze kan dus wel een oppepper gebruiken!

 • 🍫😍❤️ whoop whoop ❤️😍🍫 wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee ik zou graag een reep willen geven aan onze zorg TOPPER zuster 😷Uka omdat ze een kanjer is met een hart van goud ❤️en en een hart voor de zorg ❤️❤️❤️
  ze is ook héél zoet geweest Sinterklaas….👌🏼wie zoet is krijgt lekkers toch!! 🍫🍫🍫

  (Je wordt bedankt” (melk 32%)

 • Ik zou de repen hieperdepiep en ik ik ben blij met jou aan mijn buurvrouw geven. We lopen de deur niet bij elkaar plat maar als er wat us dan heloen we waar we kunnen. Ze heeft het niet breed, net als ik maar we klagen niet en genieten nog steeds van het leven. En die chocola… Dat zou ze vreselijk lekker vinden en met haar verjaardag klopoen beide wikkels ook! Ik geef de rest weg aan een dame met kinderen verderop in de straat die het ook niet breed heeft. Ik ben dol op chocola maar koop het alleen nog voor anderen ivm buikproblrmen.

 • De “komt goed” voor een vriendin waarbij het kopen van hun nieuwe huis even niet op rolletjes loopt. Verkeerde namen op koopakte en kleine lettertjes….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.