Win chocoladetruffels van Pure Truffles!

Win chocoladetruffels van Pure Truffles!
Update 28 oktober, 19:15 uur. Deze winactie is inmiddels gesloten! De winnaars zijn bekend gemaakt op de Facebookpagina en krijgen ook persoonlijk nog bericht. Bedankt voor het meedoen allemaal!

De wintertijd gaat dit weekend in, ik vind het een goede aanleiding voor een nieuwe chocolade winactie. En boy, heb ik even een superdeluxe prijzenpakket voor jullie in de aanbieding… Ik mag namelijk zes(!) dozen chocoladetruffels van Pure Truffles weggeven! Daar wil jij er toch ook eentje van?! Gewoon meedoen dus, en wie weet zit jij straks op de bank met een doos vol chocolade. Laat de winter maar komen!

Over Pure Truffles

Pure Truffles Benelux heeft een uitgebreid assortiment chocoladetruffels die je via de webshop kunt bestellen. Ze worden gemaakt van een chocoladeganache (100% Belgische chocolade) waaraan uitsluitend natuurlijke smaakstoffen zijn toegevoegd. De truffels uit de serie ‘Exclusive Truffle Collection’ zijn ook nog eens bedekt met een laagje van gedroogd fruit dat rechtstreeks is ingekocht bij de boer. Dat is niet alleen heel lekker, maar geeft de chocolaatjes ook een extra luxe uitstraling.

Truffels in verschillende smaken

De Exclusive Truffles Collection bestaat uit chocoladetruffels in diverse smaken, waaronder framboos-cheesecake, karamel, kersen, mint, kokos, tiramisu, passievrucht en zabaglione. Ze worden geleverd in een luxe verpakking die gewoon door de brievenbus kan. Aan je bestelling kan je ook nog een handgeschreven kaartje toevoegen. Ideaal als cadeau dus, maar eigenlijk wil je de truffels natuurlijk gewoon zelf opeten want ze zijn heerlijk!

Pure Truffles superprijs

Wil jij de chocoladetruffels van Pure Truffles zelf eens proeven? Bof jij even, Choc Check chocoladeblog mag dit weekend een superprijs verloten. Het gaat om 5 doosjes van 16 stuks en 1 doos van 72 truffels. Ja, dat lees je goed: tweeënzeventig! Daar ben je wel even zoet mee.

Chocolade winactie

Om kans te maken op een van deze dozen, moet je natuurlijk even reageren. Laat daarbij vooral weten op welke smaak jij je het meest verheugt! De chocolade winactie loopt tot aanstaande maandag (28 oktober), die avond trek ik zes winnaars uit alle reacties op FB, Instagram en de Choc Check website. Je hebt dus het hele weekend (plus een uurtje extra) de tijd om mee te doen. Zegt het voort!

(PS: reacties op het blog zijn niet altijd direct zichtbaar, ik moet ze namelijk handmatig goedkeuren.)

Pure Truffles chocoladetruffels


24 thoughts on “Win chocoladetruffels van Pure Truffles!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.