Leonidas opent Flagshipstore (winactie!)

Leonidas opent Flagshipstore (winactie!)

Ben jij al in de Mall of the Netherlands geweest? Dit gloednieuwe mega-shopping centre is nog niet helemaal klaar, maar de eerste winkels zijn al geopend, waaronder… de Leonidas flagshipstore! Deze Leonidasvestiging ziet er natuurlijk tiptop uit, met een enorme vitrine vol bonbons, een barretje om aan te zitten en plenty plek voor de prachtige geschenkverpakkingen. Maar er is meer…

Chocoladefontein

De flagshipstore is met 80 vierkante meter veel groter dan de gebruikelijke Leonidas bonbonwinkel en biedt daardoor ook ruimte voor een echte ‘chocoladebeleving’. Zo staat er middenin de winkel een chocoladefontein. Ook kun je er chocolademelk drinken en worden er aardbeien gedipt in vloeibare chocolade, net zoals ze doen in de chocoladewinkels in Brussel. Lekker hoor!

Leonidas bonbons

Uiteraard vind je in de flagshipstore ook volop verse Belgische Leonidas bonbons. Je kunt het bekende gouden doosje laten vullen met jouw favoriete pralines. Nieuw in de collectie is de Manon Ruby: dé Leonidas klassieker, maar dan in een fraaie, roze versie. Ik heb ‘m geproefd, en hij is lekker fruitig en romig tegelijk. Zelf een keer naar de Leonidas flagship store om de chocoladefontein en al dat andere lekkers te bekijken? Je kunt de winkel iedere dag bezoeken in Mall of the Netherlands in Leidschendam.

Geen tijd om te shoppen maar wil je wel genieten van de Belgische Leonidas chocolade? Dan heb ik goed nieuws voor je…Leonidas winactie

Leonidas flagshipstore WINACTIE

Om te vieren dat de nieuwe flagshipstore geopend is, mag ik maar liefst 3 Leonidas chocoladepakketten weggeven. En mooi dat ze zijn! Ieder pakket bestaat uit 2 doosjes bonbons, 2 grote repen en 2 kleinere, gevulde repen. Deze winactie wil je dus niet missen!

Win jij dit Leonidas chocoladepakket?

Belgische bonbons zijn vers natuurlijk het lekkerst. Wees er dus snel bij, want aanstaande maandag (12 november) maak ik de winnaars al bekend. Wat moet je doen om kans te maken? Simpel: laat in je reactie weten met wie jij van deze lekkere chocolade gaat genieten. Je moeder? Je buurman? Je BFF? Je collega’s? Of eh… wordt het toch ‘me, myself & I’? Roept u maar!

UPDATE 12 NOVEMBER: DE WINACTIE IS INMIDDELS GESLOTEN, de winnaars zijn bekend gemaakt op de Facebook-pagina.

 

Leonidas flagship store

 

Leonidas chocoladepakket23 thoughts on “Leonidas opent Flagshipstore (winactie!)”

 • Dit zou ik wel willen delen met mijn collega. Altijd samen dollen op het werk, avonturen met elkaar delen, elkaar helpen en voor elkaar klaar staan. Aan een blik hebben we genoeg! Ik ben erg dankbaar dat ik zo’n leuke collega heb. Tijd om dit te vieren met lekkere chocolade!

 • Ik heb een nieuwe buurvrouw gekregen. Om haar welkom te heten in de straat zou ik haar graag dit lekkere chocolade pakket geven. Heb ik gelijk een excuus om even bij haar langs te gaan.

 • Met mijn beste vriendin. Laatst zaten we in de auto onderweg naar een optreden en hadden we chocolade nee genomen. Maar het was erg koud, dus we hadden de kachel in de auto aangezet. Met als gevolg dat het chocolade gesmolten was. Dus we hebben er niet van kunnen genieten. Een mooie kans om dit over te doen.

 • Wat een leuk pakketje! Daar zou ik graag van willen smullen met mijn zus. Laatst heb ik haar chocolade opgegeten zonder dat zij maar een stukje heeft gehad. En je kan het wel raden, ze baalde enorm. Dit lijkt mij wel een goedmakertje! Krijgt ze er nog veel lekkerder chocolade voor terug ook

 • Een chocolade bar, een chocolade fontein en chocolade bonbons daar zou ik mij de hele dag wel kunnen vermaken. Het chocolade pakket zou ik graag willen delen met mijn oma. Om tijden van vroeger te herbeleven. Ze zit in een verzorgingstehuis en bij sint maart kreeg ik altijd chocolade van haar. Nu zou ik de rollen graag om willen draaien, dat ziens chocolade van mij mag ontvangen. Nou ja, eigenlijk niet voor mij, maar van choc check! Tof dat jullie dit doen!

 • Het klinkt als of ik droom! Dit was voor jou vast ook een heel leuk uitstapje? Als ik kans zou maken zou ik het chocolade willen delen met mijn zus . Zij heeft een aantal weken alleen maar yoghurt en fruithapjes moeten eten, omdat ze aan haar kaak was geopereerd. Sinds kort mag ze weer vast voedsel eten. Ze verlangt erg naar chocolade, dus dit zou echt een verrassing voor haar zijn

 • Wauw.. dat ziet er goed uit zeg.. zal zeker eens proberen langs re gaan wanneer ik eens in de buurt ben… ik zal hier dolgraag van willen smikkelen tijdens de decembermaand met ons gezin… heerlijk leuke actie. Groetje ilsiee

 • Als verpleegkundige in het ziekenhuis zorgen we vaak in onzekere tijden voor zieke patiënten. Als dank krijgen we geregeld een doos merci van patiënten, heel lief! Maar een keer echt goede chocolade zou ook leuk zijn! 🙂

 • Ik zou dit pakket graag delen met m’n man Wouter. Dan kunnen we vieren dat ons nieuwe huis zojuist o
  Is opgeleverd en ons oorbereiden met de broodnodige (lekkere) energie voor de komen klus-en verhuisweken.

 • Met mijn vriendin, die nog herstellende is van haar operatie en daardoor geen kant op kan. Dan is een lekker kopje thee met een heerlijke leonidas bonbon altijd een goed recept.

 • Mag mijn schoondochter van gaan genieten. Ze is gek op chocolade en heeft zelfs al een workshop gevolgd om zelf allerlei lekkers te kunnen maken, maar Leonidas is toch van een andere klasse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.