KitKat Chocolatory pop-up store in Utrecht!

KitKat Chocolatory pop-up store in Utrecht!

Breaking choco-news, folks! Eind deze maand wordt er een KitKat Pop-up Store geopend in Centraal Station Utrecht! Het gaat om een tijdelijke ‘chocolatory’ waar je je eigen KitKat kunt laten maken.

Maak je eigen KitKat

De KitKat pop-up store is geen gewone winkel, maar een ‘chocolatory’; een soort choco-laboratorium dus. Hier mag je gewoon je eigen KitKat-variant samenstellen, die vervolgens direct voor je wordt klaargemaakt. Als het in de Utrechtse vestiging net zo gaat als bij de KitKat Pop-up Store in Londen, dan kun je kiezen uit maar liefst 16 ingrediënten. Daarvan mag je er 3 in je recept stoppen. Zin in een witte kitkat met popcorn, kokos en framboos? Of een pure KitKat met pretzels, karamel  en marshmallows? Het kan allemaal. Je exclusieve KitKat kun je dan ook nog eens laten verpakken in een wikkel met je naam erop. Een must voor de KitKat-junkies!

De KitKat Chocolatory in Utrecht is geopend van 30 november tot 23 december 2017. Voorproefje zien? In dit youtube-filmpje kun je een kijkje nemen in de KitKat Chocolatory in Londen.Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.