Hands Off My Chocolate winactie

Hands Off My Chocolate winactie

Yay, het is september! Normale mensen staan meestal niet te juichen als de zomer op z’n retour is, maar deze chocoholic kikkert daar juist enorm van op. In september gaat namelijk het nieuwe chocoladeseizoen van start. Dáág chocosmeltende zomerhitte, hallo nieuwe chocoladeproducten en –evenementen!

De lekkerste manier om het nieuwe chocoladeseizoen te openen? Een winactie natuurlijk, en wat voor een…! Choc Check chocoladeblog mag namelijk een heerlijk feestpakket van Hands Off My Chocolate verloten!!

Hands Off My Chocolate

Je kent Hands Off My Chocolate natuurlijk van de handige en lekkere rondjesrepen. Het Nederlandse chocolademerk bestaat sinds 2013 en ligt inmiddels in bijna iedere supermarkt met een uitgebreid assortiment chocoladerepen. Mijn persoonlijke favoriet is de Seriously Dark (puur 85%). Maar ook de Red Velvet en de Carrot Cake Egg Bar -helaas alleen met Pasen verkrijgbaar- zijn wat mij betreft echte toppers.

Hands Off My Chocolate Birthday Cake

Afblijven!

Ben jij ook zo iemand die chocolade verstopt om het niet te hoeven delen? Je bent dus niet de enige! Volgens de makers van Hands Off, wat heel toepasselijk ‘afblijven!’ betekent, verbergt zo’n 33% van de snoepers zijn/haar favoriete reep. Ik hoor daar dus ook bij (bureaula, onder een paar kladblokken. En nu maar hopen dat er geen huisgenoten meelezen…). Mocht jij door je geheime voorraad heen zijn, dan kun je die met deze winactie mooi aanvullen.

Birthday Cake

Het chocoladepakket van Hands Off My Chocolate bestaat uit maar liefst drie yummie repen: Red Velvet, Crispy Cookie Caramel Seasalt en de nieuwste aanwinst Birthday Cake. Die laatste smaak is bedacht door YouTube-BN’er Marije van ‘Dit Gebeurt Er’. De reep is gebaseerd op een klassieke verjaardagstaart en heeft een basis van melkchocolade afgetopt met (slag)romige witte chocolade. De chocorondjes zijn gevuld met meringue, discodip en aardbeistukjes. Als dat geen feestje is!

Hands Off My Chocolate chocopakket winnen

Wil jij kans maken op dit superfeestelijke chocopakket van Hands Off My Chocolate? Dan moet je natuurlijk even reageren. De vraag van vandaag: waar verstop jij je favoriete chocolade? (kan ik mooi wat inspiratie opdoen). De winactie loopt van 1 t/m 5 september, ik maak de winnaar op vrijdag 6 september bekend. Kom maar op met die verstop-tips! O, en eh… ik zou niemand taggen, want dan moet je de chocolade misschien wel delen met die persoon… 😉

Hands Off My Chocolate chocoladepakket

UPDATE 6/9/2019

Lieve allemaal, bedankt voor alle geweldige reacties! Wat een hoop leuke ideeen, ik kan voorlopig vooruit qua verstopplekken. Veel chocoladerepen blijken verstopt te zijn in kastjes, laatjes, kelders en natuurlijk gewoon rechtstreeks in de maag/buik. Ook origineel: in het doosje van het maandverband(!) of de gereedschapskist. En er zijn zelfs chocoholics die hun repen in de zoom van het gordijn of onder het vloerkleed stoppen. Maar er kan er maar één de winnaar zijn. Het feestpakket van Hands Off My Chocolate is gewonnen door…… Wendy Leusink (reactie via Facebook), zij verbergt chocolade in het bakje van haar naaimachine, en op dat briljante idee was ik nog niet gekomen! Voor de andere deelnemers: dank voor het meedoen en op naar de volgende winactie! Houd het blog in de gaten of schrijf je in voor de nieuwsbrief en je blijft op de hoogte.52 thoughts on “Hands Off My Chocolate winactie”

 • Het verhaal achter mijn verdwenen chocolade repen….

  Elke keer als ik wat lekkers in huis haal en niet wil dat mijn lieftallige broertje of andere gezinsleden het direct opeten, geef ik de boodschappen aab mijn moeder… Mijn moeder heeft een heel leuk talent, namelijk het verstoppen van lekkere dingen en niet meer weten waar ze nou liggen. Tijdens het opruimen kom je dan regelmatig een chocolade reep tegen en nu hebben wij haar tactiek door. Verstop je chocolade in de kledingkast, achterin de voorraadkast, in een pan maar vergeet geen deksel erop te doen, of in de bak met alle plastic tasjes want wie zoekt daar nou naar chocolade ( inderdaad, niemand?). Ik zal er persoonlijk voor zorgen dat deze chocolade verdwijnt in mijn tractus digestivus. Een nog onbekend plekje voor deze lekkere smaken…

 • Ik bewaar ze altijd onder en achter heel veel andere eet verpakkingen in de voorraad kast!

  En soms gewoon in de kleding kast van Mn zoontje ?

  Maar ik deel wel hoor, soms…
  Als ik daar zin in heb..
  Eigenlijk nooit..
  Tenzij Mn zoontje me ziet eten..
  Dan heb ik geen keus ?

 • Ik heb een hele fijne kelderkast met voorraad.. En achter alle pasta, blikken en doosjes verstop ik mijn favoriete chocoladerepen. Zodat ik tijdens het koken niet alleen de spullen voor het eten kan pakken, maar ook stiekem een stuk chocolade naar binnen kan werken zonder dat iemand het door heeft… tenminste als ze niet ineens tegen me gaan praten natuurlijk ?

 • Ik verstop het in het onderste keukenkastje achterin. Moet je erg je best doen om er bij te komen. Komt van pas als je het wil gebruiken met bakken.

 • Ik verstop het altijd in het servies kastje! Dit is een hoekkastje dat ook een stukje doorloopt achter de andere keukenkastjes, waardoor het er precies een smalle ruimte onstaat waar je niet om de hoek kan kijken, waar mijn chocola veilig ligt!

 • Whahaha wij hebben op t werk een “lekker” kastje maar hier leggen we m niet meer neer want dan issie zo weg… maar waar we t wel verstoppen uhm tussen de stickers, in de kluis, achter boeken, in laatjes…. maar eigenlijk nooit lang met zoveel chocolade liefhebbers is het altijd zo op!

 • Meestal wordt de chocolade in het medicijnenkastje verstopt… dubbele reden: niemand zoekt het daar en soms helpt het beter dan een paracetamolletje 🙂

 • Ik kan er verbazingwekkend goed vanaf blijven, althans de meeste tijd. Heb vaak wel een kilo chocolade in huis aangezien ik een klein eigen bedrijfje heb ik het maken van taarten en cupcakes. Dus dat is mijn ‘stok achter de deur’…. Het is niet voor mij bedoeld, maar voor mijn klanten.
  Maar het gaat ook wel eens mis hoor haha

 • Ik verstop mijn chocolade in mijn kamer.. zo kan ik snoepen terwijl ik een serie kijk.
  Aan het einde van de dag, heerlijk tijd voor mezelf met mijn favoriete chocolade…

 • Meestal verstop ik chocolade in mijn bedla of bureaula. Nou ja meestal… eerlijk gezegd is de reep vaak al op voordat ik eraan toe kom om hem te verstoppen ?

 • Uit de boodschappentas/krat stiekem in mijn dashboardkastje proppen en opeten als ik naar mijn werk rijd of terug. En tegen de kinderen maar zeggen dat ze niet teveel mogen snoepen.….beetje .loedermoeder!

 • Altijd in de boekenkast! Als je er een reep rechtop in zet is het net een boek ?
  Wel altijd tussen de slechte boeken bewaren, anders komen mensen er alsnog achter 😉

 • Oh wat leuk,, ik heb er meerdere dus ik kan wel eentje verklappen.. een van mijn verstopplekjes is een make-up tasje dat leeg is en dat is dan in een grote opberg doos achter mijn kussen en knuffelcollectie achter mijn bed ??

 • Chocolade verstoppen? Zonde! Samen opeten is veel leuker! Daarom hebben mijn collega’s en ik altijd een gevulde snoeppot op ons kantoortje. En inmiddels weten vele andere collega’s deze ook te vinden… De zoete inval dus, erg gezellig! En vooral als er chocolade (paaseitjes bijvoorbeeld) te vinden is, krijgen we regelmatig bezoek. Hiermee zou ik het nieuwe schooljaar goed kunnen starten en vele mensen blij kunnen maken…

 • Haha, ik verstop letterlijk mijn chocolade altijd, omdat het anders iets te snel op is terwijl ik niet eens de tijd heb gehad om een klein stukje te nemen?
  Ik heb altijd een trommeltje in de koelkast waar ik opzet ‘ontbijt Noa” omdat we mealpreppen, maar eigenlijk doe ik daar altijd chocolade in?? Blijft iedereen er vanaf haha

 • Ik eet het gewoon meteen op. ? en anders leg ik het gewoon bij de rest zonder te zeggen. Voor mijn vriend door heeft dat er iets nieuws ligt is het al op. Al is hij meestal ook zo lief om het voor mij te laten liggen. (Anders kan hij nieuwe kopen??)

 • Ik verstop het in de voorraad la, meer voor mezelf zodat ik het zelf niet snel achter elkaar op eet haha. Zelfbescherming dus.. Dat werkt tot ik ze weer tegen kom en denk o ja die had ik nog tja dan is t alsnog op ?

 • Ik verstop mijn chocolade vaker in een leeg doosje tampons. Met alleen maar mannen in huis weet ik zeker dat er nooit iemand achter deze verstopplek gaat komen hihi.
  Zo kan ik lekker ongegeneerd van mijn chocolade smullen als ik een heerlijk’mom-momentje’ pak.
  Chocolade, een lekker vol bad en een iPad met Netflix-series. Wat wil ‘n vrouw nog meer?!

 • Verstoppen is hier een must! Wij hebben een open keuken dus stiekem snoepen erg lastig. Dus ik leg wel eens wat in de gang, in het sleutelkastje en dan snoep ik stiekem zittend op de trap ??

 • Ik verstop mijn chocolade meestal in een lege verpakking van iets wat m’n vriend niet lust of niet gebruikt omdat hij niet kookt. Een leeg pak rijst of macaroni bijvoorbeeld…. Hij heeft m’n voorraad nog niet ontdekt!

 • Ik verstop het altijd naast mijn bed in een kussentje waar een gat in zit. Anders moet ik het met mn zusje delen. Er is nog niemand achter gekomen haha.

 • Ik verstop mijn chocolade het liefst in de aardappelbak in de kelder. Kijken mijn ouders en broer toch niet in en door de dubbele bodem in de bak valt het niet eens op ?.
  Ook verstop ik het graag achter de potjes met groente en kruiden of achter de blikken. Valt in eerste instantie ook niet op tenzij je gaat zoeken ?

 • In de droger: die wordt hier in huis toch niet gebruikt en mijn dochter is nog niet lang genoeg om erin te kunnen kijken.
  Mijn dochter verstopt haar chocolade (tsja, ze kent haar moeder ?) op verschillende plekken, bijvoorbeeld onderin een mand met speelgoed. Vervolgens vergeet ze het, vind ik het en heb ik een dilemma: haar erop wijzen dat ze haar chocolade vergeten is; de chocolade stiekem op eten; of doen alsof ik niets ontdekt heb… Lastig!

  • Ik zeg dat ik het nodig heb voor de koekjes of taart die ik ga maken… vervolgens hoor ik het savonds roepen vanuit de kast en gaat het alsnog zo op…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.