Chocolade voor Vaderdag, het lekkerste cadeau voor pa!

Chocolade voor Vaderdag, het lekkerste cadeau voor pa!

‘Pap, wat wil je voor Vaderdag?’ ‘O, eh… doe maar iets lekkers’. Tot voor kort vond ik het elk jaar weer een drama om iets origineels te bedenken. chocolade voor VaderdagFlesje aftershave, puzzelboek, flesje wijn; gááááp. Dit jaar gaan we het anders doen! Ik kreeg namelijk een mailtje van Chocoladebezorgd.nl, of ik mijn vader niet eens wilde trakteren op een doosje handgemaakte bonbons. Ze zouden er dan ook een doosje extra bij doen voor mij, om te proeven. Nou, heel graag! Pa, die ouwe snoeperd, is namelijk gek op chocolade. Wat dat betreft valt de appel niet ver van de boom.

Mannen houden ook van chocolade!

Het is natuurlijk een fabeltje dat alleen vrouwen van chocolade houden. Ik ken genoeg heren die dagelijks aan een reepje knagen of een doosje bonbons in hun bureaula hebben liggen. Wat dat betreft kun je dus prima chocolade voor Vaderdag cadeau geven. Ook niet waar: dat vrouwen meer van melkchocolade zouden houden en mannen meer van puur. De voorkeur voor pure, witte of melkchocolade is heel persoonlijk en (gelukkig) niet gendergebonden.

Bonbons voor Vaderdag bestellenZelf je chocolade voor Vaderdag uitkiezen

Bij Chocoladebezorgd.nl kun je zelf een doosje bonbons voor Vaderdag samenstellen. Houdt je vader alleen van hazelnoot, dan kun je desnoods een hele doos laten vullen met hazelnotenbonbons. Natuurlijk zijn er nog veel meer smaken te krijgen: in totaal kun je kiezen uit 12 verschillende soorten. De bonbons zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt en bestaan uit een mooie dunne, knapperige buitenlaag en een zachte vulling. Er is voor iedere vader wat wils, van Vanille en Espresso tot Baileys en Passievrucht-Kokos.

Chocolade laten bezorgen voor Vaderdag

Ik moet zeggen, de bonbons werden keurig op de afgesproken tijd afgeleverd. Ze zaten bovendien goed verpakt in een grote doos die gevuld was met luchtkussens. De chocolaatjes kwamen dan ook ongeschonden uit de strijd. Heel fijn, want niets is zo zonde als een chocolade cadeau dat tijdens het transport beschadigd is. Ook top: de bonbons van Chocoladebezorgd.nl zijn verpakt in een stijlvol zwart doosje. Toch leuker dan een roze bloemetjesmotief als je de bonbons voor Vaderdag wil geven.

Handgemaakte chocolade voor VaderdagVaderdag chocolade

Na het uitpakken, heb ik me eerst even vergaapt aan de bonbons. Wat zijn ze prachtig! Mooie, glanzende chocolaatjes in verschillende kleuren. Sommige zijn gemarmerd, andere gespikkeld. Gelukkig zit er een lijstje bij. Zo zie je welke kleur bij welke smaak hoort. Je kunt trouwens ook een kaartje bij je chocoladebestelling laten voegen. Handig als je vader ver weg woont en je het doosje Vaderdag-chocolade niet persoonlijk kunt overhandigen.

Hoe smaken de bonbons van Chocoladebezorgd.nl?

Uiteraard heb ik de bonbons allemaal even geproefd. Zalig zijn ze, en heel verschillend qua smaak. De Framboos-Kalamansi is het prinsesje van de groep. De Bonbons voor Vaderdagdonkere vulling heeft een verrassend fris zuurtje en een exotische fruitsmaak. Is je vader geen fan van friszure tonen, dan is de Espresso een aanrader. Zacht, romig en toch die krachtige koffiesmaak; geweldig. Persoonlijk was ik helemaal weg van de Cookie-karamel, met een zachte kern en een crunchy koeklaagje op de bodem. Ik denk dat bij Pa de Gezouten Pinda favoriet is, of de Hazelnoot-Citroen. Met dat ‘Doe maar iets lekkers’ zit het dit jaar dus wel snor!

Wil jij je vader dit jaar ook verrassen met een doosje handgemaakte bonbons of een ander chocolade cadeau? Je kunt de chocolade voor Vaderdag online bestellen bij Chocoladebezorgd.nl

 

 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Chocoladebezorgd.nl


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.