WIN: tickets voor Tony’s FAIR 2018

WIN: tickets voor Tony’s FAIR 2018

Op donderdag 29 november wordt Tony’s Chocolonely’s jaarFAIRslag weer gepresenteerd. Nee, niet saai, juist een feestje! Of liever gezegd een groot feest, want Tony’s maakt er weer een heel spektakel van. De genodigden: retailers, cacaoboeren, leveranciers en… chocofans. Jij kunt er dus ook heen! De vorige editie van Tony’s FAIR was in Beurs van Berlage. Dit jaar verhuist het evenement naar de Westergasfabriek in Amsterdam.

Programma Tony’s FAIRTony's Fair 2018 Johnny de Mol

Wat kun je verwachten als je naar de FAIR komt? Serious talks natuurlijk, want op de cacaoplantages werken helaas nog altijd (kind)slaven. Chief Chocolate Officer Henk Jan Beltman vertelt hoe Tony’s ervoor staat en hoe het met de missie ‘samen maken we chocolade 100% slaafvrij’ is gesteld. Maar er zijn meer inspirerende sprekers, zoals ballerina Michaela Deprince en inspirator Ben Keene. Naast het hoofdprogramma kun je ook Tiny Talks van Team Tony’s bijwonen. De host van de avond is trouwens niemand minder dan Johnny de Mol.

Tony's Fair 2018 Chef's SpecialChoco-fun op de FAIR

Een FAIR is natuurlijk geen fair zonder leuke spelletjes. Chocohappen (altijd hilarisch) kan ook dit jaar weer en anders zorgt de choco-speel-o-theek er wel voor dat je je niet verveelt. Ook voor de muziek is gezorgd: Chef’s Special treedt op, net als Fuse ODG. Verder swingen? Dat kan op de beat van dj’s Shug la Sheedah, Super stijl en KD Sound System. Mocht je honger krijgen van al dat dansen: bij Tony’s valt er uiteraard genoeg chocolade te snoepen. Daarnaast zijn er plenty kraampjes waar je andere lekkere dingen (met of zonder chocolade) kunt krijgen.

WINACTIE: kaartjes voor Tony’s Chocolonely FAIR

Choc Check chocoladeblog is er dit jaar natuurlijk weer bij om verslag te doen. Wil jij ook naar Tony’s FAIR? Dat komt goed uit. Ik mag namelijk 2 x 2 tickets verloten! Welke Tony’s fan neem jij mee naar de FAIR op 29 november? Laat je reactie achter op het blog of op de Choc Check FB-pagina. De winnaars maak ik aanstaande maandag (19/11) bekend!

Tony’s FAIR, 29 november 2018, Westergasfabriek (Klönneplein 1, Amsterdam). Aanvang: 16:00 uur tot… laat.

–UPDATE 19 NOVEMBER 2018: INMIDDELS IS DE WINACTIE AFGESLOTEN–

Tony's Fair

 4 thoughts on “WIN: tickets voor Tony’s FAIR 2018”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.